Magento Ecommerce

Enigma Webdesign heeft inmiddels tientallen Magento webshops opgeleverd, en is bedreven in het uitvoeren van klein en groot onderhoud aan deze systemen. Wij kunnen uw ontwerp omzetten naar een webshop, uw bestaande website optimaliseren of de door u gewenste functionaliteiten inbouwen. Zoals bij alles kan je van alles aanpassen naar eigen wens. Hoe gemakkelijk is de website te beheren? Is de website goed indexeerbaar voor de robots van zoekmachine Google? En is de website wel geschikt om in de toekomst op door te ontwikkelen?

Magento is een uitgebreid en veelzijdig framework voor webwinkels / webshops. Hoewel Magento in staat is zware, complexe webshops te dragen, is het Content Management Systeem zeer gemakkelijk te onderhouden.

We kennen het Magento-platform van binnenuit omdat we sinds de start in 2008 met Magento hebben gewerkt. Of je nu van plan bent je huidige Magento shop te herontwerpen, een nieuwe Magento shop te ontwikkelen of op zoek bent naar een vertrouwd Magento ontwikkelaar om voor je normale Magento vragen te ondersteunen. Bij ons bent u welkom.

Waarom Magento 1 of 2?

Waarom zou u moeten kiezen voor Magento 1 of 2? Goede vraag.
Hieronder geven wij een aantal punten waarom Magento de juiste keuze is.

Er zijn duizenden Magento-ontwikkelaars, -agentschappen en -gebruikers in alle uithoeken van de wereld, wat betekent dat je nooit alleen bent geweest. Er zijn zoveel ervaren agentschappen en u kunt vrijelijk overstappen naar andere aanbieders (tenzij u een contract tekent). Daarnaast heeft Magento een enorme community-ondersteuning van deskundige Magento-ontwikkelaars, waardoor het gemakkelijk is om oplossingen te vinden of hulp te bieden met betrekking tot Magento, mocht dit inderdaad het geval zijn.

Tegenwoordig zijn een Smartphone, iPad en M-commerce nu de populairste zoekwoorden voor elk bedrijf, met name e-commercebureaus; dus is het een must voor elke e-commerce retailer om een ​​mobielvriendelijk platform te kiezen. Op dit moment is het Magento-platform absoluut de beste keuze, omdat de apps winkelintegratie op meerdere apparaten toestaan ​​om correct te werken op smartphones, tablets, enz.

Een van de grote voordelen van Magento is zijn gigantische winkel met uitbreidingen. Magento-gebruikers kunnen het gemakkelijk vinden om hun websites uit te breiden en te onderscheiden van andere concurrenten door verschillende extensies te gebruiken. Bovendien bloeit de markt voor Magento-uitbreiding nu, waardoor u zoveel keuzes van versies voor elke extensie kunt hebben met een zeer redelijke prijs die perfect is geïntegreerd in uw winkel.

Het feit dat Magento meerdere storefronts vanuit één backend-systeem kan gebruiken, maakt dit een groot pluspunt om te vergelijken met andere concurrenten. Als u meerdere winkels voor meerdere merken beheert maar één geharmoniseerd backend-systeem wilt behouden, dan is Magento het beste e-commerceplatform voor u.

Enigma webdesign weet alles over de achterkant van uw webshop / webwinkel, en denkt graag mee met het samenstellen van een ideale inrichting hiervan.

Voorbeelden zijn:

 • Een snelle zoekfunctie voor je klanten
 • Modules voor orderverwerking en voorraadbeheer
 • Betalingsfaciliteiten zoals iDeal, creditcard of PayPal
 • Een functionaliteit voor klantbeheer
 • Koppeling met boekhoudkundige software zoals Exact, Gripp, Moneybird
 • Integratie van een verzendmodule van een pakketdienst zoals PostNL, DHL, DPD

Zoals u ziet zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Magento Ontwikkeling

 • Heeft u een nieuwe Magento webshop nodig voor online verkoop?

 • Heeft uw huidige Magento webshop verbeteringen nodig?

 • Zijn er bepaalde maatwerk functionaliteiten nodig binnen uw Magento webshop?

 • Is uw Magento webshop niet responsive of niet makkelijk te beheren?

 • Wilt u gaan migreren van Magento 1 naar Magento 2?

 • Zoekt u een goede partij om dit op te pikken?

Als het antwoord op één van deze vragen ja is, dan staan wij klaar om met u te kijken naar de wensen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Upgrade Magento naar de laatste versie

Magento moet regelmatig onderhouden worden. Enigma Webdesign zal, zodra het nodig is, met u contact opnemen om de webshop te updaten. Wilt u uw Magento 1 webshop migreren naar Magento 2? Neem dan ook graag met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Slider
 • INTERESSE OM LANGS TE KOMEN?

  ONDER HET GENOT VAN KOFFIE OF THEE