Joomla ontwikkeling diensten

Dankzij het gebruiksgemak en de uitbreidbaarheid is Joomla een van de meest populaire CMS. Joomla is meer dan 50 miljoen keer gedownload en heeft momenteel ongeveer 6 miljoen downloads per jaar. Onze klanten vertrouwen ons als een zéér ervaren Joomla ontwikkelaar voor al hun Joomla-ontwerp en Joomla-ontwikkelingsbehoeften omdat we aangepaste websites aanbieden die geschikt zijn voor hun bedrijf. Als een gespecialiseerd team zijn we goed uitgerust met vele jaren ervaring met het bouwen van maatoplossingen voor Joomla.

Joomla is het beste CMS waarmee kleine tot grote bedrijven functionele websites en krachtige webtoepassingen kunnen bouwen. Als ervaren Joomla ontwikkelaars, kunnen wij gebruiksvriendelijke en uiterst flexibele oplossingen ontwikkelen op basis van het Joomla CMS. Of u nu een geheel nieuwe Joomla website wilt bouwen, uw Joomla website wilt upgraden naar de nieuwste versie of uw huidige website wilt migreren van een ander CMS naar Joomla en het opnieuw wilt ontwerpen tot de nieuwste ontwerptrends, wij hebben de juiste technische expertise om het te maken tot aan uw verwachtingen.

Enigma Webdesign was één van de eerste webdesign bedrijven in Nederland die gestart waren met Joomla. Wij werken met Joomla sinds 2006 en zijn hier inmiddels zéér ervaren mee. Joomla is een van de meest flexibele CMS systemen op de markt. Heeft u interesse in een Joomla website? Vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Jaren van ervaring

Enigma Webdesign heeft inmiddels 15 jaar ervaring met webdesign. Joomla is een uitstekend platform voor klanten die zelf hun eigen website willen bijhouden.

Uitstekende support

Onze taak houdt niet op wanneer we klaar zijn met het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, we bieden 24 uur per dag ondersteuning door WordPress om ervoor te zorgen dat uw website uw klanten altijd goed van pas komt.

Klanttevredenheid

We praten niet alleen over klanttevredenheid, maar we menen het echt. Klanttevredenheid staat centraal bij alles wat we doen.

Waarom een Joomla website?

 • Het is gratis. Meer dan 3% van de websites wereldwijd gebruiken joomla. Enkele van de grootste en meest gerespecteerde bedrijven ter wereld gebruiken joomla.
 • Joomla bevat al de meest gebruikelijke functies die vereist zijn voor zakelijke websites.
 • Het heeft uitgebreide functies voor contentbeheer. Het heeft honderden opties om u te helpen bij het maken, organiseren en weergeven van inhoud voor uw website.
 • Grote extensielijst. Joomla heeft 6000+ extensie beschikbaar.
 • Het heeft een uitgebreide admin gedeelte om de website eenvoudig te beheren. De technische expertise die u nodig hebt om de Joomla websites te beheren, is minimaal in vergelijking met de vereisten van andere CMS’s.
 • Joomla biedt geavanceerde opties voor zoekmachineoptimalisatie.
 • Joomla is beveiligd dan andere open source CMS die op de markt verkrijgbaar zijn.
 • Een grote reden waarom joomla wereldwijd zo populair is, is de internationale taalondersteuning die het biedt.

Joomla Website Design

Enigma Webdesign is gespecialiseerd in het bouwen van unieke, op maat gemaakte Joomla websites. Onze op maat ontworpen Joomla websites werken precies zoals ze moeten vanwege onze standaarden met Joomla. In 15 jaar tijd hebben wij al honderden Joomla projecten gedaan.

Joomla Thema Ontwikkeling

Enigma Webdesign zal een creatieve aangepaste Joomla-sjabloon maken die past bij de identiteit van uw bedrijf. Al onze Joomla-sjablonen zijn gebouwd volgens uw vereisten, zodat u veel minder code zult vinden dan u in vooraf gemaakte sjablonen zult vinden.

PSD naar Joomla Design

Als ervaren PSD-naar-Joomla webbureau zijn wij in staat om uw PSD-bestanden om te zetten naar een unieke Joomla website. We zullen ervoor zorgen dat uw zakelijke of particuliere Joomla website perfect is samengesteld uit de meegeleverde PSD-ontwerpbestanden.

Joomla Beveiliging

Het is belangrijk dat uw Joomla website wordt bijgewerkt naar de nieuwste stabiele versie. Enigma Webdesign heeft uitgebreide ervaring met het migreren van oude joomla 2.5 websites naar de nieuwste versie in Joomla 3. Joomla 4 zal ook zeer snel komen. Volg onze blog voor meer nieuws hierover.

Joomla Onderhoud

We bouwen niet alleen Joomla websites, maar we zorgen ook voor hen. Enigma webdesign biedt Joomla onderhoudscontracten aan voor regelmatige ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt met uw website of als u in de toekomst wijzigingen nodig hebt.

Joomla Prestatie Optimalisatie

Als u een website heeft die niet goed presteert of als u te maken hebt met belangrijke ontwikkelingsproblemen, voert Enigma Webdesign prestatie-optimalisatie van Joomla door. Met een uitgebreide website-audit gaan wij de problemen identificeren en deze voor u verhelpen. Maatwerk oplossingen bieden wij ook aan.

 • INTERESSE OM LANGS TE KOMEN?

  ONDER HET GENOT VAN KOFFIE OF THEE