Responsive Webdesign

Een website moet er goed uitzien, en de klanten gelijk aanspreken. Maar om aan te sturen op interesse is een duidelijk en goed ontwerp nodig dat bezoekers de juiste richting op stuurt. Samen gaan we op zoek naar een mooi ontwerp wat bij uw interesses past.

Herkenbare vormgeving en aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke interfaces van uw website of webshop benadrukken niet alleen uw bedrijfsidentiteit in vorm en functie. Het maakt ook een daadwerkelijk dialoog met uw bezoekers mogelijk en kan substantieel bijdragen aan het realiseren van uw marketing of ondernemersdoelstellingen.

Waarom responsive webdesign?


Met een responsive ontwerp maakt Enigma Webdesign het mogelijk om uw website op zowel mobiel en tablet goed te openen. Enigma Webdesign behoudt de integriteit van de webpagina ongeacht de grootte van de browser. Responsive webdesign is niet beperkt tot lay-outwijzigingen, maar vereist ook een nauwkeurige afstemming van een pagina om deze opnieuw vorm te geven, dat wil zeggen, om elementen weer te geven of te verbergen die de navigatie van een pagina verbeteren. Responsive webdesign is vanuit zakelijk oogpunt van groot belang, omdat het vanaf elk apparaat kan worden bekeken, waardoor het verkeer op uw website toeneemt.

Met ruim 15 jaar webdesign ervaring bent u bij Enigma Webdesign aan het juiste adres. Wilt u een webshop in Magento of een mooie website in WordPress.
Wij komen graag met u in contact.

Vlotte gebruikerservaring

Responsive webdesign geeft gebruikers soepele en geoptimaliseerde ervaringen op het apparaat. Biedt een betere gebruikerservaring, wat resulteert in hogere conversiepercentages.

Eén website nodig

Het onderhoud van meerdere sites is een uitdaging. Dat is de reden waarom een ​​responsive website sterk de voorkeur heeft boven afzonderlijke websites voor desktopweergaven en mobiele telefoons.

Vergroot zichtbaarheid in zoekmachines

Responsive webdesign betekent dat u één website kunt beheren met één set van codes. Dus het verkorten van de tijd besteed aan het onderhouden van uw site. Daarnaast indexeert Google website die responsive zijn beter dan websites die dat niet zijn.

Ondersteuning voor meerdere apparaten

Zorg voor een prachtige gebruikerservaring op veel apparaten, waarbij de schermformaten worden genegeerd. De website kan moeiteloos voor alle apparaten werken en dus een positieve gebruikerservaring bieden.

Verhoogt verkoop- / conversiepercentages

De gebruiker heeft een verbeterde site-ervaring omdat het een consistent uiterlijk creëert. Consistente gebruikerservaring zal een positief effect hebben op de succespercentages.

Mobiele ontwikkelingskosten

It takes time in creating an additional stand-alone mobile application. Saves development, support and maintenance overheads.

  • INTERESSE OM LANGS TE KOMEN?

    ONDER HET GENOT VAN KOFFIE OF THEE