Magento 2 upgrade en migratie

We bouwen al sinds het prille begin eCommerce-websites op basis van het Magento-platform. Na de lancering in 2008 heeft Magento talloze verbeteringen en versies doorgevoerd om eindgebruikers de beste winkelervaring te bieden. Met de lancering van het nieuwe en verbeterde platform Magento 2 is het de koning geworden van alle e-commerceplatforms die op de markt beschikbaar zijn

Hoewel Magento 2 een echt geweldig platform is als het gaat om prestaties en gebruikerservaring, moet je tijdens de ontwikkelingsfase echt werken met een ervaren Magento 2-ontwikkelingsbedrijf om het beste uit het nieuwe platform te halen om je bedrijf te laten groeien.

Enigma Webdesign helpt u effectief te migreren van 1,9 naar 2,0 of Magento 2 te upgraden naar de nieuwste stabiele versie. Wij zullen met u samenwerken om de basis van uw bedrijf te begrijpen, hoe uw huidige bedrijfsactiviteiten werken en hoe deze kunnen worden verbeterd met behulp van het volgende generatie e-commerce platform.

Enigma Webdesign biedt de mogelijkheid om Magento 1 te migreren naar Magento 2. Magento 2 is geoptimaliseerd om te werken met PHP 7.2 of hoger, verbeterde cache systeem, administratieve verbeteringen en zo veel meer.

Waarom upgraden van Magento 1 naar Magento 2?

Gebruiksvriendelijke Checkout

Het afrekenproces op Magento 2-platform is beter dan alle andere beschikbare platforms op de markt. Het is gemakkelijk voor klanten om bestellingen te voltooien en het is zeer aanpasbaar voor bedrijfseigenaren.

Verbeterde prestaties

Magento 2 heeft een gloednieuwe architectuur die uitstekende prestaties, verbeterde beveiliging en een betere integratieoptie biedt met software van derden om tegemoet te komen aan al uw complexe zakelijke behoeften.

Geavanceerd dashboard

Met een zeer gebruikersvriendelijke en responsieve admin-interface op dit nieuwe platform, kunnen niet-technische winkeleigenaars gemakkelijk admin-bewerkingen uitvoeren zonder dat ze uw Magento 2-ontwikkelaars hoeven te bellen.

Flexibele architectuur

De volledige architectuur van het nieuwe platform is herschreven om de prestaties te verbeteren en voor betere integratiemogelijkheden. Dit zal helpen om een ​​duidelijk pad te behouden voor toekomstige upgrades van het platform.

Snellere integraties

Magento 2 API is veel beter dan wat Magento 1 heeft. Dit betekent dat u eenvoudig een extern order- of voorraadbeheersysteem kunt integreren met uw website om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Verbeterde beveiliging

Magento 2 is vanaf de grond af opnieuw ontworpen voor snelle prestaties en maximale beveiliging. Het zal u en uw klanten geruststellen dat uw website beveiligd is, zodat zij uw bedrijf kunnen vertrouwen.

Enigma Webdesign Magento 2 migratie proces.

De eerste stap die we zullen zetten om Magento 1 tot Magento 2 succesvol te laten verlopen, is door een grondige analyse van uw huidige Magento-installatie te maken. We zullen alle extensies en systeemintegraties van derden identificeren die op de huidige website zijn gebruikt, samen met aangepaste aangepaste functies. Enigma Webdesign zal dan ook overwegen hoe de nieuwe webshop kan worden verbeterd voor een betere gebruikerservaring.

Zodra we een duidelijk document hebben met een lijst van alle vereiste externe partijen, aangepaste modules en elke nieuwe functionaliteit die we nodig hebben in de nieuwe webshop, zal Enigma Webdesign de volledige back-up van de huidige webshop maken om aan thema-ontwikkeling te werken op de nieuwe Magento 2-installatie met voorbeeldgegevens van de huidige website. Langs het migratieproces zorgen we ervoor dat geen enkele van je SEO-inspanningen die op de huidige website zijn geïnvesteerd verloren gaat terwijl we migreren van magento 1 naar magento 2.

Zodra het thema klaar is met alle extensies van derden en aangepaste modules die nodig zijn, migreren wij de gegevens van de huidige Magento 1 webshop naar de nieuwe Magento 2 webshop. Hierna zullen we end-to-end gebruikerstests van alle elementen van de nieuwe webshop uitvoeren om uw klanten de beste winkelervaring op het nieuwe platform te bieden.
  • INTERESSE OM LANGS TE KOMEN?

    ONDER HET GENOT VAN KOFFIE OF THEE